Καλιφόρνια και Χαβάη

Ταξίδι στη μακρινή Καλιφόρνια και τη μυθική Χαβάη: Ένα ταξίδι εντελώς διαφορετικό, γεμάτο λάμψη και θεάματα. Που αλλού θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε δίπλα σε αστέρες όπως η Madonna, ή ο Brad Pitt; Nα γευτούμε απίστευτες σπεσιαλιτέ σε εστιατόρια-θρύλους, δίπλα στον George Clooney, τη Nicole Kidman και την Sharon Stone;
Με τις κοσμοπολίτικες πόλεις της Δυτικής Ακτής, όπου κυριαρχεί ο ανυπέρβλητος πλούτος και με τις διαδρομές κατά μήκος των ακτών του Ειρηνικού, η Καλιφόρνια κερδίζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Για να μην αναφέρουμε εκπληκτικά μουσεία με απίστευτες συλλογές τέχνης, πασίγνωστα θέατρα, κολοσσιαία εμπορικά κέντρα και υπερπολυτελή καταστήματα.
Συμμετέχοντας σ’ αυτό το ταξίδι, ο ταξιδιώτης θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα καλό και γεμάτο ταξίδι με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Καλιφόρνιας και της Χαβάης, χωρίς να είναι κομμάτι κάποιου μεγαλύτερου ταξιδιού στις Δυτικές πολιτείες.
Κυρίως όμως ότι το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την Καλιφόρνια όπως είναι και όχι όπως παρουσιάζεται στις φθηνές τουριστικές μπροσούρες.
Η Καλιφόρνια δεν είναι μόνο το Χόλυγουντ και η παρωχημένη πλέον Ντισνεϋλαντ. Είναι πλούτος, πολιτισμός – η Συμφωνική του Λος Άντζελες συγκαταλέγεται στις καλύτερες του πλανήτη – κορυφαία μουσεία που ανταγωνίζονται αυτά της Ευρώπης, πολυπολιτισμικές κουλτούρες και κορυφαία αξιοθέατα.
Μεγάλο πλεονέκτημα, η διαδρομή κατά μήκος της ακτής, που συνήθως γίνεται αεροπορικώς για μείωση της τιμής, αλλά στο ταξίδι αυτό γίνεται οδικώς για να απολαύσουμε τα μαγικά παράκτια τοπία της Καλιφόρνια. Η εμπειρία αυτή δεν συγκρίνεται, μια και η παραλιακή αυτή διαδρομή θεωρείται από τις ωραιότερες του Κόσμου.
Θα δούμε επίσης τα μουσεία του Λος Άντζελες, κάτι που δεν περιλαμβάνεται σε άλλα προγράμματα και θα διανυκτερεύσουμε στη Σάντα Μπάρμπαρα και στο Μοντερέυ, γιατί μόνον έτσι θα έχουμε μια πλήρη εικόνα της “Χρυσής Πολιτείας”.
Αποκορύφωμα αυτού του υπέροχου ταξιδιού είναι η επίσκεψη στη Χαβάη, που δεν περιορίζεται όπως σε άλλα προγράμματα μόνο στο νησί Οάχου και την πρωτεύουσα Χονολουλού, αλλά περιλαμβάνει και το Μεγάλο Νησί της Χαβάης με τα θεαματικά ηφαίστεια του αρχιπελάγους, όπου θα έχουμε και τη δυνατότητα να πετάξουμε με ελικόπτερα!  

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Περισσότερες Εκδρομές

Ρώμη – Φλωρεντία

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ  ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ  ΤΗΣ  ΑΙΩΝΙΑΣ  ΠΟΛΗΣ Η  άλλοτε ισχυρή αυτοκρατορία έσβησε με τον καιρό. Άφησε όμως εμφανή τα ίχνη της απ’ όπου πέρασε.  κέντρο της διακυβέρνησης

Σμύρνη

Πρόκειται για μία από τις αρχαιότερες πόλεις και λιμένες της Μεσογείου, της αρχαίας Ιωνίας. Ιδρύθηκε περί το 3000 π.Χ. και επέζησε μέχρι σήμερα. Στη μακραίωνη ιστορία της

Βουδαπέστη – Πράγα – Βιέννη – Κρακοβία – Βελιγράδι

10 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΟΥΝΑΒΗ                1ηΜΕΡΑ :ΘΕΣ/ΝΙΚΗ–ΣΕΡΒΙΑ-KRUSEVAC (450 χλμ)                  Συγκέντρωση και αναχώρηση για ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο,